Maatregelen i.v.m. Caronavirus

Onze praktijk blijft geopend omdat wij noodzakelijke zorg willen blijven leveren. De behandelingen zullen zoveel mogelijk plaats vinden via een telefonisch- of videoconsult. Alleen hoognodige zorg, zal op onze praktijk plaats vinden. 

Voor hoognodige fysiotherapeutische zorg is GEEN verwijzing nodig van de huisarts.

Wat wij u bieden

Hoognodige zorg

Dit vindt plaats in de praktijk met één van onze therapeuten. Twijfelt u of er sprake is van hoognodige zorg, dan kan u ons bellen voor overleg.

 

Telefonisch consult

Is er geen sprake van hoognodige zorg en wilt u telefonisch advies, dan kunnen wij een telefonisch consult voor u inplannen met één van onze therapeuten.

 

Videoconsult

Voor videoconsulten gebruiken wij het programma ClickDoc, waarbij uw privacy gewaarborgd wordt en wat voldoet aan de AVG-regelgeving. Als u hier gebruik van wilt maken, dan leggen wij u uit hoe dit werkt.

 

 

Deze maatregelen gelden in ieder geval tot 6 april as.


 

Sporten bij Procare

Tot en met 6 april gaat het trainingscentum Procare dicht. Wij volgen hierin de richtlijn van het RIVM en de overheid.

 

Gespecialiseerd

Vanwege onze veelzijdigheid en kwaliteit zijn wij voor verschillende zorgverzekeraars (CZ, MENZIS, VGZ, Zilveren Kruis)  voorkeursleverancier en dat kan voor u veel voordeel opleveren. Procare Fysiotherapie heeft het keurmerk Pluspraktijk. Zowel de afdeling fysiotherapie als het trainingscentrum is HKZ (ISO 9001) gecertificeerd.  

Het keurmerk en certificering houden in dat alle bedrijfsprocessen, welke relevant zijn voor de bedrijfsvoering, via objectieve criteria en vragenlijsten in kaart gebracht worden. Er wordt oa. gekeken naar praktijkinrichting, patiëntveiligheid, hygiëne, kwaliteitsregistratie, de implementatie van KNGF / VvOCM richtlijnen en de wijze waarop het methodisch handelen zichtbaar gemaakt wordt. Met behulp van een dossierbeoordeling wordt het niveau van het methodisch handelen in kaart gebracht.  

Procare Fysiotherapie is gespecialiseerd in en aangesloten bij:

Wij zijn Procare

TOEKOMST VISIE OP DEWERELD WAARIN POCARE OPEREERT

 

Visie

 

Onze wereld verandert voortdurend, waarbij mensen zich er steeds meer van bewust worden dat ze ook zelf invloed kunnen uitoefen en op hun gezondheid. Beweging is hierin een belangrijke factor en daarmee de fysiotherapeut; de specialist om in beweging te komen en te blijven. Ook het vak fysiotherapie ontwikkelt zich snel. Met name op de inzet van E-health voor specifiek bewegen en trainen. Een voort durende focus op het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve behandel-en organisatiemethoden kenmerkt de fysiotherapeut van de toekomst.