Gespecialiseerd

Vanwege onze veelzijdigheid en kwaliteit zijn wij voor verschillende zorgverzekeraars (CZ, MENZIS, VGZ, Zilveren Kruis)  voorkeursleverancier en dat kan voor u veel voordeel opleveren. Procare Fysiotherapie heeft het keurmerk Pluspraktijk. Zowel de afdeling fysiotherapie als het trainingscentrum is HKZ (ISO 9001) gecertificeerd.  

Het keurmerk en certificering houden in dat alle bedrijfsprocessen, welke relevant zijn voor de bedrijfsvoering, via objectieve criteria en vragenlijsten in kaart gebracht worden. Er wordt oa. gekeken naar praktijkinrichting, patiëntveiligheid, hygiëne, kwaliteitsregistratie, de implementatie van KNGF / VvOCM richtlijnen en de wijze waarop het methodisch handelen zichtbaar gemaakt wordt. Met behulp van een dossierbeoordeling wordt het niveau van het methodisch handelen in kaart gebracht.  

Procare Fysiotherapie is gespecialiseerd in en aangesloten bij:

Wij zijn Procare

TOEKOMST VISIE OP DEWERELD WAARIN POCARE OPEREERT

 

Visie

 

Onze wereld verandert voortdurend, waarbij mensen zich er steeds meer van bewust worden dat ze ook zelf invloed kunnen uitoefen en op hun gezondheid. Beweging is hierin een belangrijke factor en daarmee de fysiotherapeut; de specialist om in beweging te komen en te blijven. Ook het vak fysiotherapie ontwikkelt zich snel. Met name op de inzet van E-health voor specifiek bewegen en trainen. Een voort durende focus op het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve behandel-en organisatiemethoden kenmerkt de fysiotherapeut van de toekomst.